2022-12-15 09:00Tiedote

Kuluttajat valitsivat: kauneuden verkkokauppa Cocopanda on vuoden paras kauppa

Cocopanda

Hintavertailupalvelu Hintaopas järjesti Vuoden paras kauppa 2022 -kilpailun, jossa Hintaoppaan käyttäjät saivat äänestää suosikkejaan jättämällä arvosteluja valitsemistaan kaupoista. Koko kilpailun voittajaksi nousi kauneuteen keskittynyt verkkokauppa Cocopanda, ja kategoriavoittajat valittiin yhdeksässä eri sarjassa. Kuluttajat arvostivat verkkokaupoissa erityisesti helppoa käytettävyyttä, verkkokaupan selkeyttä ja nopeita toimituksia.

Yli 1000 suomalaisen verkkokaupan hinta- ja tuotetiedot kokoava hintavertailupalvelu Hintaopas järjesti Vuoden paras kauppa 2022 -kilpailun, jossa kuluttajat äänestivät parhaan asiakaskokemuksen tarjonneita kauppoja. Kilpailun voittajaksi valittiin kauneuden verkkokauppa Cocopanda. Vuoden paras kauppa -voiton lisäksi Cocopanda palkittiin myös kauneus & terveys -kategorian parhaana.

“Järjestämme paljon arvontoja, kilpailuja ja hauskoja tarjouksia, joita meidän asiakkaat rakastavat! Haluamme näillä tavoin antaa takaisin meidän ihanille asiakkaille ja rakentaa kestävää, kaksisuuntaista suhdetta. Saamme myös usein kuulla positiivista palautetta siitä, kuinka helppoa Cocopandalla shoppailu on. Pyrimme siihen, että meidän nettisivut ovat helpot ja ymmärrettävät ja että kaikki tarjoukset olisivat mahdollisimman selkeitä. Haluamme luoda asiakkaille ostokokemuksen, jossa kaikki sujuu kuin rasvattu, koska kukapa ei sellaista haluaisi! Kuulemme myös usein kehuja nopeasta toimituksesta”, sanoo Cocopandan markkinointivastaava Anne-Mari Pelkonen.

Kategoriavoittajat palkittiin yhdeksässä sarjassa

Vuoden paras kauppa -voittajan lisäksi palkittiin myös eri tuotekategorioiden voittajat. Sekä urheilu ja harrastukset -kategorian voiton että Vuoden tulokas -palkinnon nappasi Hylte Hunting & Outdoor, jonka valikoimasta löytyy tarvikkeita niin metsästykseen ja kalastukseen, vaellukseen ja retkeilyyn kuin myös piha- ja puutarhatöihin – ja vielä paljon muuta.

“Korona-ajan myötä ulkoilu ja retkeily ovat ensin kasvattaneet suosiotaan ja sitten jääneet osaksi suomalaisten arkea, joten ulkoilutarvikkeiden suosio näkyy myös verkkokauppatrendeissä. Lisäksi päivittäiskosmetiikkaa hankintaan paljon verkosta, sillä kauneus- ja terveystuotteita voi saada sieltä usein edullisempaan hintaan kuin kivijalkakaupoista”, sanoo Hintaoppaan Suomen maajohtaja Liisa Matinvesi-Bassett.

Kategorioiden voittajat ovat:

Koti & sisustus: Makujakauppa
Remontti & puutarha: Verkter FI
Tietokoneet & pelaaminen: Jimm’s PC-store
Urheilu & harrastukset: Hylte Hunting & Outdoor
Kauneus & terveys: Cocopanda
Kulkuvälineet & tarvikkeet: Rengas365
Lapset ja perhe: Pinkorblue
Kodin elektroniikka: Verkkokauppa.com
Vuoden tulokas: Hylte Hunting & Outdoor

Vuoden paras kauppa -kilpailussa arvioitiin yli 4700 kaupoille jätettyä arvostelua, jotka jätettiin joulukuun 2021 ja marraskuun 2022 välisenä aikana.

“Kuluttajien kirjoittamissa arvosteluissa korostuivat erityisesti helppo käytettävyys, verkkokaupan selkeys ja nopeat toimitukset. Lisäksi kuluttajat arvostivat hyvää tuotevalikoimaa, toimivaa prosessia ja asiakaspalvelua. Myös hyvät tarjoukset ja tuotteiden huolellinen pakkaaminen koettiin tärkeiksi. Kaksi vahviten toistuvaa teemaa olivat helppous ja nopeus”, Matinvesi-Bassett kertoo.

Näitä asioita kuluttajat arvostavat verkkokaupoissa eniten vuonna 2022:

  1. Nopea toimitus

  2. Toimiva sivusto

  3. Hyvä valikoima

  4. Helppo tilata ja asioida

  5. Ilmainen toimitus

  6. Edulliset hinnat

  7. Hyvät tarjoukset

  8. Hyvin pakatut tuotteet


Meistä Hintaopas

Hintaopas.fi on riippumaton ja Suomen kattavin tuotteiden vertailupalvelu. Hintaopas sisältää yli 1000 Suomessa toimivan verkkokaupan hinta- ja tuotetiedot, jotka helpottavat kuluttajien päätöksentekoa. Hintaoppaan käyttäminen on ilmaista ja läpinäkyvää, koska palvelu kattaa kaikki verkkokaupat huolimatta siitä, ovatko ne Hintaoppaan asiakkaita vai eivät. Sijoitus listalla määräytyy yksin tarjonnan hinnan perusteella. Hintaopas on perustettu vuonna 2002 ja toimii samalla konseptilla seitsemässä maassa. Hintaoppaan omistaa norjalainen mediakonserni Schibsted Media Group, jonka palveluita Suomessa ovat myös Tori, Oikotie ja Lendo.


Yhteystiedot

Liisa Matinvesi-Bassett
Country Manager - FI
Liisa Matinvesi-Bassett